Farm campsites

FarmCamps: The ultimate destination for unforgettable holidays on farm campsites!

Discover our farm camping destinations by province and experience the best of the Dutch countryside. Whether you want to enjoy the beaches of Zeeland, explore the beautiful landscapes of Friesland, experience the hospitality of Limburg or discover the beautiful nature of Gelderland, FarmCamps has the perfect farm campsite for you and your family.

Each province offers unique farm experiences, and at FarmCamps we have selected the nicest locations for you! You will spend your holidays on authentic farms, nestled among green meadows and home to sweet animals. Enjoy fun activities for the whole family such as animal care, pony riding, crafts and much more. Our farm camping pages are arranged by province and provide you with extensive information on the accommodation, activities and surroundings of each location, allowing you to plan your holiday.

Our farm campsites are not only great fun, but also educational. Together with your children, you can learn more about life on the farm and the nature around us. Visit local attractions, taste delicious local produce and meet hospitable farm families. FarmCamps offers an unforgettable holiday experience where you can relax, have fun and create new memories.

All our farm campsites

Boerderijcamping Zeeland

Boerderijcamping in Zeeland

Onze boeren zijn de leukste van Nederland

Op zoek naar een boerderijcamping in Zeeland? Onze kleine campings staan op de mooiste plekjes in Zeeland. Op onze boerderijcampings kun je genieten van de buitenlucht, de rust en het boerenleven. Er is bovendien zoveel te beleven op de boerderij, dat een boerderijcamping 100% kidsproof is. Wij moeten jullie daarom wel waarschuwen dat de kinderen zich goed verstoppen als jullie weer richting huis moeten. Zeg dus niet dat we je niet gewaarschuwd hebben! 

Meer lezen

Boerderijcamping Limburg

Boerderijcamping in Limburg

Kamperen bij de boer op het terrein

Wij weten het natuurlijk al een tijdje: een paar dagen logeren op een boerencamping in Limburg is helemaal te gek. De rust en ruimte, het glooiende landschap. Onze boerderijcampings vind je op de mooiste plekjes van Nederland en dus zeker ook in het mooie Limburg. Lijkt het jullie leuk om te kamperen op een échte boerderij tussen de paarden, koeien en net geboren kalfjes? Boek dan een FarmCamps vakantie met kinderen. Het is er altijd gezellig!

Meer lezen

Boerderijcamping Drenthe

Boerderijcamping in Drenthe

Kamperen bij de boer in een echte glamping tent

Een boerderijvakantie in Drenthe is helemaal te gek. Je slaapt in een glamping tent bij de boer op het terrein. Geniet van het mooie Drenthe: het water, de rust en ruimte én het boerenleven. Lijkt het je leuk om te overnachten op een échte boerderij tussen de koeien, paarden en net geboren kalfjes? Boek dan direct een FarmCamps vakantie. Het is er mooi, knus en altijd gezellig.

Meer lezen

Boerderijcamping Friesland

Boerderijcamping Friesland

Logeren in een glamping tent op een échte boerderij

Op zoek naar een boerderijvakantie in Friesland? Onze FarmCamps boerderijen vind je op de mooiste plekjes van Nederland en dus zeker ook in het hoge noorden. Kamperen op een boerderijcamping is uniek. De kinderen kunnen verstoppertje spelen in de hooischuur, alle lieve dieren knuffelen en een écht BoerenKnecht diploma halen. Vervelen is dus geen optie! 

Meer lezen

Boerderijcamping Gelderland

Boerderijcamping Gelderland

Logeren op een échte boerderij: klein, knus en gezellig!

Altijd al willen overnachten op een boerderijcamping in Gelderland? Dat kan op een FarmCamps boerderij! Jullie slapen in een glamping tent tussen de paarden, konijnen en koeien. Lijkt het jullie leuk om een paar dagen helemaal ondergedompeld te worden in het boerenleven en te kamperen bij de boer? Boek dan een FarmCamps vakantie. Onze FarmCamps boerderijen staan op de mooiste plekjes van de provincie Gelderland. Het is er mooi, knus en altijd gezellig.

Meer lezen

Boerderijcamping Noord-Holland

Boerderijcamping Noord-Holland

Logeren op een échte boerderij: knus en gezellig!

Wij weten het natuurlijk al even: overnachten op een boerderijcamping in Noord-Holland is helemaal te gek. De buitenlucht, het strand, het boerenleven. Er is bovendien zoveel te beleven op de boerderij; een boerderijcamping is 100% kidsproof. Lijkt het je leuk om te overnachten tussen de paarden, koeien en net geboren kalfjes? Boek dan een FarmCamps vakantie. Het is er altijd heeeel gezellig.

Meer lezen

Boerderijcamping Overijssel

Boerderijcamping Overijssel

Kamperen bij de boer in een echte glamping tent

Een boerderijvakantie in Overijssel boeken met het hele gezin? Op een boerencamping in Overijssel genieten jullie gegarandeerd van de mooie natuur, de rust en natuurlijk … het boerenleven. Er is bovendien zoveel te beleven voor de kinderen op de boerderij dat ze eigenlijk aan het einde van de vakantie niet meer naar huis willen. Gelukkig zijn onze boerencampings in Overijssel kleinschalige campings en zijn de kids makkelijk weer te vinden. Maar, zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben! 

Meer lezen

Boerderijcamping Zuid-Holland

Boerderijcamping Zuid-Holland

Logeren in een glamping tent op een échte boerderij

Op zoek naar een boerderijcamping in Zuid-Holland? Onze FarmCamps boerderijen vind je op de mooiste plekjes van Nederland en dus zeker ook in het mooie Zuid-Holland. Lijkt het je leuk om te kamperen bij de boer tussen de paarden, koeien, konijntjes en net geboren kalfjes? Boek dan een FarmCamps vakantie. Het is er altijd gezellig!

Meer lezen

Boerderijcamping Noord-Brabant

Boerderijcamping Noord-Brabant

Logeren op een échte boerderij: klein, knus en gezellig!

Op zoek naar een boerderijcamping in Noord-Brabant? Onze boerderijcampings bevinden zich op de mooiste plekjes van Nederland en dus zeker ook in de mooie provincie Noord-Brabant. Op een FarmCamps boerderij in Brabant slapen jullie tussen de paarden, koeien en net geboren kalfjes! Een vakantie bij FarmCamps is leuk en leerzaam tegelijk, hier kun je op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren in de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of je natuurlijk lekker laten leiden door het ritme van de dag en de Brabantse gezelligheid.

Lijkt het jullie leuk om te kamperen bij de boer en het boerenleven een keer helemaal mee te maken? Boek dan een FarmCamps vakantie. Het is er mooi, knus en altijd gezellig!

Meer lezen

Do you have a question? You can always email us.

We are happy to answer all your questions.

Available on working days between 10:00 and 16:00

Haven't found the needle in the haystack? Check out the frequently asked questions.