FarmCamps Breehees Brabant kinderen ouders wandelpony. wandelen in het bos

FarmCamps ❤ pony’s

Je eigen pony mee op vakantie?

Geen probleem! Bij FarmCamps kun je gerust je eigen pony meenemen naar (bijna) alle FarmCamps boerderijen. We hebben al onze informatie in verschillende pagina’s opgedeeld om het je alvast wat gemakkelijker te maken ;)

Pony informatie

Pony pakket

Altijd pret met het pony pakket!

Wees verzekerd van een unieke pony-ervaring en leuke pony-activiteiten. Er wordt gereden op een shetlander, B, C, D of E pony! Op FarmCamps Breehees kun je ook meedoen met de buitenrit, dus voor ieder wat wils!

Meer lezen

Pony Diploma Arrangement

Word een pony pro!

Als je altijd al benieuwd bent geweest of paardrijden iets voor jou is, is het Pony Diploma Arrangement dé activiteit voor jou! Leer in een aantal lessen alles over het verzorgen en berijden van een pony en paard. Je gaat iedere les een stukje rijden in de binnen- of buitenbak en sluit de cursus af met een ”examen” waar je je ouders laat zien wat je allemaal geleerd hebt.

Meer lezen

Paardrijden voor volwassenen

Voor de volwassen paardengekken

Paardrijden is natuurlijk niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen kunnen dit enorm fijn vinden! En dat begrijpen wij uiteraard. Bij een aantal van onze boerderijen zijn er ook mogelijkheden om als volwassene te rijden. Hieronder vind je per boerderij wat je kunt doen.

Meer lezen

Eigen pony mee

Eigen pony mee naar FarmCamps

Wat een luxe dat jij een eigen pony of paard hebt! We snappen dan ook goed dat je die graag meeneemt op vakantie. Gelukkig kun je op een aantal van onze FarmCamps boerderijen je eigen pony of paard lekker meenemen.

Let op: Vraag vooraf bij FarmCamps even na of er plek is tijdens de door jou gewenste periode.

Meer lezen

Knuffelpony

Knuffelpony bij FarmCamps!

Als je nog klein bent is het leven niet altijd eerlijk, want je mag nog niet alles. Maar wat dan als je wél gek bent op pony’s… Dan is er bij FarmCamps de knuffelpony waarmee je onbeperkt mag knuffelen, borstelen en verzorgen. Ideaal voor de kleine paardengekjes!

Meer lezen

Wandelpony

Voor de échte ponygekken

De pony’s van FarmCamps houden van wandelen en bewegen. En helemaal als er leuke kinderen zijn die met hun willen wandelen. Bij De Smulhoeve, Five Star, Fleur Stables, De Buitenhoeve en De Bosrand kun je samen met de pony’s en je ouders een heerlijke wandeltocht maken.

Meer lezen

Rijlessen

Leer rijden als een pro

Of je nou een ervaren ruiter bent of een amazone in spé, een rijles kan nooit kwaad! Op vijf van onze boerderijen kun je van gediplomeerde instructrices les krijgen en je rijstijl verbeteren of rijervaring opdoen.

Meer lezen

Verzorgpony

Eindelijk jouw ‘eigen’ pony!

Hoe leuk is het om tijdens je vakantie je ‘eigen’ pony te hebben om te verzorgen, mee te rijden, te borstelen en te knuffelen. Dit kan bij onze boerderijen FarmCamps De Smulhoeve en FarmCamps Fleur Stables!

Meer lezen

Haben Sie eine Frage? Sie können uns jederzeit eine E-Mail senden.

Für Fragen stehen wir immer zur Verfügung.

Arbeitszeiten an Werktagen von 09:00 bis 17:00 Uhr

Stecknadel im Heuhaufen nicht gefunden? Lesen Sie die häufig gestellten Fragen